Ett stammande och skakande ben som man inte kan slita ögonen från. Fingrarna som ständigt letar efter nya saker att pilla på. Pennan klickar upp och ned, upp och ned om och om igen. Det räcker inte där, knäppa med fingrarna, vissla, trumma med händerna, alla såna här stressade sakerna, de kan driva en till vansinne. För den som är stressad är det lite lugnande att få ut stressen på något vis. Men för alla i ens närhet är det bara otroligt jobbigt. En idea, ge din vän en fidget cube att hålla på med. Du behöver inte längre drivas till vansinne av stampande, knäppande, penna som slår mot bordet och liknande. För med fidget cube, så har personen att göra. Det är ingen störande sak för omgivningen men funkar väldigt bra emot stressen för de som är stressade. Med olika knapptryckningar och funktioner finns det hela tiden saker som underhåller dig och fingrarna. Du kommer med tiden kunna slappna av med. Börjar du bli stressad, då tar du fram din fidget cube och släpper ut det på den. 

Ha den där du vill

Fördelarna med att ha en liten fidget cube är inte bara att det är avstressande för dig. Du kan även ha med dig den i princip överallt. Sitter du på en lektion och känner stressen komma, kanske blir det svårt att fokusera, då tar du fram den. Låter händerna sysselsätta dig, medans du kan få jobb gjort. Du kan ha med den i kollektivtrafiken, affären, på promenaden  ja egentligen överallt. Så länge det såklart inte utgör en fara som om du kör bil. En fidget cube är något för alla som upplever stress och behöver ha något att aktivera händer med. Du kommer uppleva mindre stress och kropp och hjärna kommer känna sig mer nöjd när de har något att pilla på. Tröttnar du, då vänder du sida på den, för varenda sida på fidget cube har olika saker. Så förhoppningsvis håller du dig road med den.

Man kan aldrig ha för många 

Det finns ju några olika modeller att välja på som även har olika funktioner. Det finns så du kan behöva tänka mer genom att bygga ut på den. Sen finns det även den kända fidget spinner. Saken är att man kan inte ha för många av dem. Det är inte fel att välja att testa några olika för att hitta vilken som tilltalar en mest. Kanske vill man ha olika beroende på vilken dag det är. Från ett och samma företag kan du köpa hem din figet cube och även liknande produkter som funkar på liknande sätt. Detta kan vara det perfekta sättet för dig att slappna av och kunna njuta mer av vardagen. När du inte ständigt behöver vara i stress och leta efter något att pilla på. Känner du dig stressad, då tar du upp din figet cube och håller på med den. Håll dig sysselsatt samtidigt som du tänker på annat.

Överraska din vän med med en leksak mot stress